Nu säljer vi honung i Reko-ring Skövde

En reko-ring är en sammanslutning av konsumenter och producenter av närproducerade matvaror. Utan mellanhänder beställs och levereras maten tack vare en Facebookgrupp.

Det fungerar som så att vi producenter lägger in en annons och de som vill köpa gör det genom att skriva en kommentar till den. ”Två burkar honung, tack”. Och så bekräftar vi beställningen genom att göra en tumme upp, eller skriva ett svar.

Utlämningen av varor sker sedan på ett gemensamt ställe där många producenter samlas samtidigt, men under en relativt kort tid. Nu till första utlämningstillfället är en timme avsatt. Då kommer köparna och kan hämta upp mjöl, kött, grönsaker, ägg, honung, potatis och mycket annat (vänta bara tills odlingssäsongen är igång!) på ett och samma ställe.

Så här har vi presenterat oss inför premiären i Skövde:

15 mars 2017 säljer Broholms biodlingar honung.

Broholms biodlingar kommer från Stenstorp och bina har flugit fritt bland blommor i Borgunda och Stenstorp. Honungen har inga tillsatser och har framtagits utan gifter.
En burk med 500 g kostar 60 kr, Vi har väldigt få burkar kvar sedan förra året, men snart surrar det ute igen. Hållbarheten är till hösten 2018.
Läs gärna mer om biodling och vårt lilla företag på www.broholmsbiodlingar.se
När du får en ”tumme upp” på din beställning i kommentarsfältet betyder det att beställningen är mottagen. Betalning med swisch eller kontanter. Välkomna!

Vill ni vara med på detta? Gå i sådana fall in på ”Reko-ring Skövde” på Facebook. Eller någon annan reko-ring som finns närmare dig.

Kommentarer inaktiverade.