Intresseanmälan bigårdar

Broholms biodlingar letar ständigt efter nya spännande platser i Falköpings kommun att ställa våra bikupor. Det kostar inte dig som markägare något. Jag ordnar allt i samband med flytten av samhällena vilket innebär registrering av bigården till länsstyrelsen samt framtagande av flyttningsbevis. Inför detta har vi för förstås en diskussion kring hur många kupor som kommer att placeras ut.

Det här är ett ypperligt bra tillfälle för dig som vill göra en insats för den biologiska mångfalden och/eller är intresserad av att ha bin, men ännu inte vågat ta steget fullt ut och bli biodlare. För att hålla bin innebär mycket jobb och ansvar, för det är levande djur som måste skötas om.
Samtidigt visar jag mer än gärna hur biodlingen går till när jag är ute på mina veckobesök i bigården – om du vill förstås. Kanske du efter en eller ett par säsonger känner dig mogen att pröva på som biodlare – då hjälper jag givetvis till så att du kommer i kontakt med biodlarföreningen och deras grundutbildningar. Har du fäst dig mycket vid just mina bin – det är lätt hänt, jag lovar! 😉 så ordnar vi det också när den dagen kommer. Observera att jag inte säljer bin till personer som ej gått grundutbildning i biodling.

Kommentarer inaktiverade.